Persoonlijke aandacht en vertrouwen
De hoogste kwaliteit
Professionele werkplaats
Ruim 60 jaar ervaring

CUBE FIETSEN

Cube is een populair fietsen merk dat bekend staat om haar krachtige fietsen met geweldig Duitse kwaliteit. Vanwege het diverse aanbod is er voor iedere fietser een fiets te vinden. Of je nou een hobby-wielrenner bent, of een echte professional, Cube heeft de fiets voor jou!

BEKIJK HET ASSORTIMENT
CUBE FIETSEN
Unsplash

STERKE FIETSEN VAN DUITSE KWALITEIT

Cube is een fietsenmerk met uitstekende Duitse kwaliteit. De passie voor fietsen merk je bij deze fietsenfabriekant direct. Cube is vooruistrevend, en kwaliteit staat voorop. Daarnaast us er veel aandacht voor het visuele ontwerp van de Cubefietsen. Want het oog wil ook wat. Bekijk het assortiment, of kom langs voor al onze Cube fietsen op voorraad.

Unsplash
Unsplash

GOEDE PRIJS/KWALITEITVERHOUDING

Bij Bike Totaal nan vind je een grote collectie Cube fietsen. De Cube fietsen staan bekend om hun goede prijs/kwaliteit verhoudening. Voordelige Cube fietsen zijn regelmatig tegen een scherpe bij ons in de winkel te vinden. Bekijk het assortiment goedkope Cube fietsen, of kom langs in de winkel voor de actuele voorraad!

ONS AANBOD CUBE FIETSEN

Unsplash

MOUNTAINBIKES

Bike Totaal Nan biedt diverse Cube mountainbikes. Zowel hard-tail als full-suspension modellen zijn beschikbaar. Met een Cube mountainbike kunt u elke afdaling en klim aan. Bekijk alle Cube mountainbikes.

Unsplash

RACEFIETSEN

Voor iedere racer is er een Cube racefiets te vinden. Met een divers aanbod aan in verschillende soorten, maten en materialen, is er voor ieder wat wils. Bekijk alle Cube racefietsen.

Unsplash

STADSFIETSEN

De Cube stadsfietsen staan bekend om de echte Duitse kwaliteit en innovatief design. De Cube dames- en herenfietsen zijn beschikbaar tegen scherpe prijzen. Bekijk alle Cube stadsfietsen.

Unsplash

E-URBAN

De elektrische stadsfietsen van Cube zijn een perfect alternatief voor de auto of de brommer. Of u binnen de stad of voor woon-werkverkeer de fietspakt: Cube staat voor u klaar.

Unsplash

E-MOUNTAINBIKES

Met de elektrische Cube mountainbikes trotseert u met nog meer kracht iedere afdaling of klim. Bekijk alle Cube elektrische mountainbikes.

Unsplash

E-HYBRIDE

De elektrische fietsen van Cube zijn sportief en zeer comfortabel. Voor langere toerritten is zijn de Cube elektrische hybrides uitstekend geschikt. Bekijk alle Cube hybride fietsen

CUBE FIETS UITTESTEN

Bent u nieuwsgierig naar welke Cube fiets bij u past? Kom snel langs bij Bike Totaal Nan en maak een testrit op een van onze demomodellen. Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk advies!

KOM LANGS
CUBE FIETS UITTESTEN
Unsplash

REGIODEALER

Bike Totaal Nan een regiodealer van het merk Cube. Dit betekent dat je bij ons terecht kunt voor een ruim aanbod Cube Fietsen, Cube Elektrische Fietsen en Cube Kleding & Accessoires. Ons personeel staat voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk advies, om zo samen de juiste Cube voor jou te vinden.

Unsplash

CUBE INSPIRATIE