Persoonlijke aandacht en vertrouwen
De hoogste kwaliteit
Professionele werkplaats
Ruim 60 jaar ervaring

DUTCH ID FIETSEN

Dutch ID staat bekend om hun toonaangevende elektrische fietsen met innovatieve technologie en stijlvolle designs. Met aandacht voor detail en kwaliteit bieden ze comfortabele en betrouwbare e-bikes die perfect zijn voor dagelijks gebruik en ontspannende fietstochten. Ontdek de vrijheid van elektrisch fietsen met Dutch ID.

Kom langs!
DUTCH ID FIETSEN
Unsplash

HANDGEMAAKT IN NEDERLAND

Dutch ID is een huismerk van het voormalige Profile. Dit betekend dat alle e-bikes worden ontworpen in Nederland en worden in Beverwijk met de hand gebouwd. Dutch ID heeft een passie voor ouderwets vakmanschap. Dutch ID fietsen zijn te herkennen aan een minimalistische en eigentijdse vormgeving. Met de hoogwaardige materialen die zijn gebruikt, is men verzekerd van betrouwbare fiets met een lange levensduur.

Unsplash
Unsplash

COMFORTABEL EN SOLIDE

Dutch ID e-bikes staan bekend om hun solide frames. Door de stevige frames, voelt je de kwaliteit en rij je betrouwbaarder en prettiger. Daarnaast hebben Dutch ID e-bikes een sterke motor en lichte afneembare accu’s met een lange levensduur. De remsystemen en verlichting van de e-bikes zorgen voor hoge veiligheid en de gemakkelijk te bedienen versnellingen, sensoren en displays zorgen voor extra inzicht en gemak tijdens het rijden.

DUTCH ID MODELLEN

Unsplash

SHADOW

Krachtig, uitstekend rijcomfort en een stoer en sportief design.

Unsplash

PHANTOM

De e-bike voor comfortabele en uitdagende tochten.

Unsplash

INFINITY

Sportief rijgedrag me comfort, ideaal voor woon-werkverkeer.

Unsplash

WAVE

Comfortabele en slanke e-bike voor dagelijks gebruik.

KOM LANGS VOOR HET ACTUELE AANBOD

DUTCH ID FIETS UITTESTEN

Bent u benieuwd of Dutch ID iets voor u is? Kom snel langs bij Bike Totaal Nan en maak een testrit op een van onze demomodellen. Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk advies!

KOM LANGS
DUTCH ID FIETS UITTESTEN
Unsplash

PREMIUM DEALER

Bike Totaal Nan is een erkend verkooppunt van het merk Dutch ID. Dit betekent dat je bij ons terecht kunt voor persoonlijk advies een een ruim aanbod aan e-bikes. Ons personeel staat voor je klaar om zo samen de juiste Dutch ID voor jou te vinden.

Unsplash

DUTCH ID INSPIRATIE