Persoonlijke aandacht en vertrouwen
De hoogste kwaliteit
Professionele werkplaats
Ruim 60 jaar ervaring

KOGA FIETSEN

KOGA is een fietsenmerk van premiumkwaliteit fietsen. Of het nu om sportfietsen, stadsfietsen of elektrische fietsen gaat, door goede ontwerpen, toewijding en vakmanschap levert KOGA alleen fietsen van de hoogste kwaliteit. Bij Bike Totaal Nan kunt u terecht voor een breed aanbod van E-Bike modellen en de Hybride fietsen van Koga.

BEKIJK HET ASSORTIMENT
KOGA FIETSEN
Unsplash

ONTWORPEN EN GEMAAKT IN NEDERLAND

KOGA begon als fietsenmaker in 1974 in Heerenveen en tot op de dag van vandaag worden alle fietsen in Nederland ontworpen en gemaakt. De fietsen worden ontworpen door designers en ingenieurs die expert zijn in hun vak. Teven door samenwerking met professionele wielsportteams maakt koga fietsen die confortabel, sportief en erg robust zijn. 

Unsplash
Unsplash

PREMIUMKWALITEIT FIETSEN

Bij Bike Totaal Nan vind je een grote collectie KOGA-fietsen. Koga-fietsen staan bekend om hun uitmuntende kwaliteit. Bekijk het assortiment Koga fietsen, of kom langs in de winkel voor de actuele voorraad!

KOGA FIETS UITTESTEN

Bent u nieuwsgierig naar welke KOGA-fiets bij u past? Kom snel langs bij Bike Totaal Nan en maak een testrit op een van onze demomodellen. Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk advies!

KOM LANGS
KOGA FIETS UITTESTEN
Unsplash

KOGA INSPIRATIE