Persoonlijke aandacht en vertrouwen
De hoogste kwaliteit
Professionele werkplaats
Ruim 60 jaar ervaring
Unsplash

WIE ZIJN WIJ

Bike Totaal Nan is een laagdrempelige winkel die streeft naar een hoge servicegraad en klantvriendelijkheid waarbij persoonlijke aandacht, kwaliteit en vertrouwen centraal staan. 
​​​​​​​
Onze collectie is samengesteld voor een breed publiek, van kinderfiets tot luxe e-bike met een specialisatie in race en mountainbikes. Ben je op zoek naar een nieuwe fiets maar weet je niet precies wat je wilt? laat je vrijblijvend adviseren en samen komen we tot de juiste aankoop. Ook hebben wij een aantal demo-fietsen ter beschikking.
​​​​​​​
Met een team van 17 enthousiaste mensen staan wij alle dagen klaar voor advies en reparaties.
Wij zijn aangesloten bij Bike Totaal. Door deze samenwerking zijn wij in staat om een uitgekiende collectie te presenteren en fietsen sneller te leveren dan andere fietsenzaken.

AL RUIM 60 JAAR EEN BEGRIP

Bike Totaal Nan is gestart in 1961 door Dhr Cor Nan. Al snel kwamen zijn zoons Jan en Rien de zaak versterken. De eerste jaren lag de focus vooral op de verkoop en reparatie van bromfietsen maar werd later uitgebreid met fietsen. Jaren was de zaak gevestigd aan de Zesstedenweg 303 maar doordat het steeds drukker werd groeiden zij daar uit hun jasje en werd er gezocht naar een nieuwe locatie. Al snel werd die locatie gevonden en werd een fabriekshal compleet omgebouwd naar een fietsenzaak. Op deze locatie zitten we vanaf 1997.  Dit pand is in de jaren al een aantal keren verbouwd en vergroot tot totaal 1500m2 met een showroom van 750m2
In het jaar 2000 werden Pieter en Menno mede firmant en zijn tot heden toe de eigenaren van deze zaak.

Unsplash

PROMOTIEVIDEO

Neem via deze promotievideo een kijkje in de winkel van Bike Totaal Nan. Ontdek waarmee wij u zoal van dienst kunnen zijn en op welke specialismes u bij ons kunt rekenen.

Ook lichten wij hierin toe hoe wij ervoor zorgen dat wij u onze hoge servicegraad en klantvriendelijkheid kunnen blijven leveren, voor nu en in de toekomst. 

Onze service in het echt ervaren doet u natuurlijk het beste in onze fysieke winkel, dus graag tot ziens in Grootebroek!​​​​