Persoonlijke aandacht en vertrouwen
De hoogste kwaliteit
Professionele werkplaats
Ruim 60 jaar ervaring

BATAVUS FIETSEN

Batavus is een toonaangevend fietsmerk met een rijke geschiedenis in Nederland. Al meer dan 100 jaar staan Batavus fietsen bekend om hun kwaliteit, betrouwbaarheid en comfort. Met innovatieve ontwerpen en duurzame materialen biedt Batavus een breed scala aan stijlvolle en functionele fietsen voor elke rijder.

BEKIJK HET ASSORTIMENT
BATAVUS FIETSEN
Unsplash

ONTWORPEN EN GEMAAKT IN NEDERLAND

Batavus-fietsen worden al meer dan 100 jaar gewaardeerd om hun duurzaamheid en degelijkheid. Als een bekend Nederlands fietsmerk heeft Batavus een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van vakmanschap en innovatie. Batavus-fietsen hebben vaak een stijlvol en eigentijds ontwerp. Ze combineren functionaliteit met aantrekkelijke esthetiek, waardoor ze zowel praktisch als visueel aantrekkelijk zijn.

Unsplash
Unsplash

Quip E

De Batavus Quip E is een trendy en elektrische stadsfiets van het bekende Nederlandse merk Batavus. De Quip E is ideaal voor dagelijks gebruik in de stad en is de ideale fiets voor het vevoer van kinderen.

Fier 2-bakfiets

De Fier 2-bakfiets is ontworpen om het vervoer van kinderen, boodschappen of andere ladingen eenvoudig en comfortabel te maken. De Fier 2 heeft een stevig en stabiel frame en met de elektrische aandrijving is de bakfiets geschikt is voor zowel korte ritten als langere afstanden. 

Unsplash

BATAVUS-FIETS UITTESTEN

Bent u nieuwsgierig naar welke Batavus-fiets bij u past? Kom snel langs bij Bike Totaal Nan en maak een testrit op een van onze demomodellen. Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk advies!

KOM LANGS
BATAVUS-FIETS UITTESTEN
Unsplash

BATAVUS-INSPIRATIE