Persoonlijke aandacht en vertrouwen
De hoogste kwaliteit
Professionele werkplaats
Ruim 60 jaar ervaring

SPARTA FIETSEN

Sparta is een vooraanstaand fietsmerk dat al meer dan 100 jaar innovatieve en betrouwbare fietsen produceert. Met een sterke focus op kwaliteit, comfort en technologie, biedt Sparta een breed scala aan elektrische fietsen, stadsfietsen en sportieve modellen. Sparta heeft een fiets die aan jouw behoeften voldoet.

BEKIJK HET ASSORTIMENT
SPARTA FIETSEN
Unsplash

Topkwaliteit e-bikes

Sparta is een pionier op het gebied van e-bikes. Ze hebben een breed scala aan elektrische modellen die gebruikmaken van geavanceerde technologieën, zoals krachtige motoren, hoogwaardige accu's en slimme sensoren voor een optimale ondersteuning en rijervaring.

Unsplash
Unsplash

Luxe modellen

Bij Bike Totaal Nan hebben wij Sparta fietsen van de a-serie, c-GRID en d-RULE. A-modellen zijn allround-bikes, C-modellen zijn city-bikes en D-modellen zijn woon-werk-bikes. Alle modellen zijn uitgerust met geavanceerde technologieën en eigenschappen, maar de luxere modellen van Sparta d-RULE serie worden ook uitgevoerd met het Bosch Smartsystem, waarmee u uw fiets kunt koppelen aan uw smartphone en statistieken bekijken en routes kunt plannen.

SPARTA-FIETS UITTESTEN

Bent u nieuwsgierig naar welke Sparta-fiets bij u past? Kom snel langs bij Bike Totaal Nan en maak een testrit op een van onze demomodellen. Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk advies!

KOM LANGS
SPARTA-FIETS UITTESTEN
Unsplash

SPARTA-INSPIRATIE