Persoonlijke aandacht en vertrouwen
De hoogste kwaliteit
Professionele werkplaats
Ruim 60 jaar ervaring

Fietskleding

Op onze kledingafdeling hebben wij een ruime keuze kleding, kledingaccessoires, helmen en schoenen. Wij leveren kleding van gerenommeerde merken als Shimano, BBB, Craft en Agu. Helmen hebben wij van BBB en Lazer. Kom eens langs in onze winkel om de volledige collectie te bekijken, of je te laten adviseren door één van onze specialisten.

KOM LANGS
Fietskleding

ONZE MERKEN

Unsplash
Unsplash
Unsplash
Unsplash
Unsplash

KLEDING & ACCESSOIRES

Brede collectie dames- en heren fietskleding. U kunt bij ons terecht voor een volledig wieleroutfit waarmee je een heel seizoen kan doorfietsen. Bent u ook al bekend met onze eigen kledinglijn? We hebben diverse leuke prints en modellen. Comfortabel op de fiets zitten is belangrijk en mede door aanschaf van de juiste kleding is dit mogelijk. We adviseren u graag bij aanschaf van een mooi outfit. We hebben meerdere topmerken in ons assortiment.

Unsplash

HELMEN

Zowel voor de E-bike, race- en mountainbike helmen kunt u bij ons terecht. Een fietshelm is een onmisbare fietsaccessoire voor een goed voorbereide fietser, bescherm jezelf. Belangrijk is dat een helm prettig zit. We hebben helmen met het veilige systeem kineticore en mips. Deze systemen breken je val waardoor er een verhoogde impactbescherming is. Mocht je op trajecten fietsen waar de temperatuur oploopt kies dan een helm met ventilatieopeningen. De koele lucht wordt naar de achterkant van de helm geleid en de warme lucht wordt uitgestoot. Dit vergroot het comfort en zorgt voor nog meer fietsplezier. We hebben een zeer uitgebreide collectie in diverse kleuren en vast een die jou past. 

Unsplash

KOM LANGS IN DE SHOWROOM