Persoonlijke aandacht en vertrouwen
De hoogste kwaliteit
Professionele werkplaats
Ruim 60 jaar ervaring

ALLES OP HET GEBIED VAN RACE & ATB

Een specialisatie binnen ons bedrijf zijn race en ATB fietsen. Met volle passie voor de sport staan Jeroen en Berend paraat voor onze sportieve klanten. Met de merken Cube en Ridley bieden wij een ruime keuze fietsen aan voor zowel de beginnende fietser als de meer ervaren rijder. Iedere fiets kan geheel op maat worden afgesteld d.m.v. het Cyclefit meetsysteem.

KOM LANGS
ALLES OP HET GEBIED VAN RACE & ATB

RACEFIETSEN & ATB’S

Racefietsen en ATB’s zijn er in alle soorten en maten. Het is dan ook altijd handig je goed te oriënteren voor je een aankoop doet. Wat voor type rijder ben je?  Waarvan moet het frame zijn gemaakt? Welke onderdelengroep past het best bij jou gebruik? Allemaal vragen die je tegenkomt bij jou zoektocht naar een fiets. Ook voor het bepalen van de juiste maat en nazorg van je fiets ben je bij ons op het juiste adres.

Kom eens langs in onze winkel waar een team van enthousiaste mensen klaar staan voor het beste advies. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Unsplash

ONZE MERKEN

Unsplash
Unsplash
Unsplash
Unsplash

HELMEN, KLEDING & ACCESSOIRES

Op onze kledingafdeling hebben wij een ruime keuze kleding, kledingaccessoires, helmen en schoenen. Wij leveren kleding van gerenommeerde merken als Shimano, BBB, Craft en Agu.    Helmen hebben wij van BBB en Lazer. Kom eens langs in onze winkel om de volledige collectie te bekijken, of je te laten adviseren door één van onze specialisten.

KOM LANGS VOOR PERSOONLIJK ADVIES

Cyclefit Meetsysteem

Cyclefit Meetsysteem
Wie bij ons een racefiets koopt wordt met behulp van het Cycelfit meetsysteem opgemeten om te bepalen wat je juiste maat fiets is. De fiets wordt geheel naar jouw maten afgesteld. Gelet wordt op o.a. stuurbreedte, stuurnoklengte, zadel en stuurhoogte en terugstand van het zadel. Ook bij racefietsers met zithouding problemen kunnen wij d.m.v. deze meting vele problemen oplossen. Let wel, wij werken met het basissysteem Cyclefit dus niet de uitgebreide bikefitting!

Wielen

Wielen
De standaard wielen in een racefiets zijn vaak zwaar en minder stabiel. Door je fiets te upgraden met een luxere wielset maak je de fiets lichter, sneller, stijver en comfortabeler. Tevens geef je de fiets een aanzienlijk mooier uiterlijk. Zeker als de velgen van carbon zijn gemaakt.

Wij leveren wielen van Vision, Forza en Scope.

Shimano Service Center

Shimano Service Center
Bij een Shimano Service Center mag je excellente service verwachten van de mensen die jouw fiets het beste kennen. Je hoeft je hier geen zorgen te maken over kwaliteit, betrouwbaarheid, kennis en veiligheid. We doen er alles aan om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken om goed voor je fiets te zorgen. Je kunt ons alles vragen. Wij helpen je graag en geven graag advies. We tonen ook graag onze expertise in wat wij voor je doen – telkens weer.

Zadelmeting

Zadelmeting
Zadelpijn is een veel voorkomend probleem bij racefietsers. Maar wat is nu het juiste zadel? Wij werken met zadels van Pro. Met behulp van een zadelmeting en de juiste informatie kunnen wij het juiste zadel adviseren. Mocht in de praktijk blijken dat het zadel nog niet helemaal naar wens is bieden wij een omruilgarantie waarbij het zadel binnen 30 dagen mag worden geruild.

Trainers

Trainers
Blijven trainen bij slecht weer doe je op een virtuele trainer van Elite.Start je Zwift of ander programma en rijd routes over de hele wereld. Daag je vrienden uit of rijd mee met een groep medegebruikers. Zo houd je op een leuke manier je conditie op peil. Kom eens langs voor informatie. Wij hebben een proefopstelling staan met de Direto XR en hebben diverse modellen en accessoires op voorraad.

Fietscomputers en navigatie

Fietscomputers en navigatie
Navigatie op de fiets wordt steeds meer de standaard. Maak zelf een mooie route aan of synchroniseer deze met Komoot. Koppel een cadanssensor, hartslagmeter of powermeter met je computer en beschik over alle actuele informatie. Verbaas je over alle mogelijkheden. Wij zijn dealer van Garmin, Bryton, Cateye en Sigma tellers. Ook voor het leveren van powermeters en het monteren ben je bij ons op het juiste adres.

KOM LANGS IN DE SHOWROOM