Persoonlijke aandacht en vertrouwen
De hoogste kwaliteit
Professionele werkplaats
Ruim 60 jaar ervaring

CORTINA FIETSEN

Cortina-fietsen zijn synoniem met stijl en kwaliteit. Met hun eigentijdse ontwerpen en oog voor detail bieden ze trendy en functionele fietsen voor elke levensstijl. Of het nu gaat om stadsfietsen, e-bikes of sportieve modellen, Cortina staat voor duurzaamheid en comfort. Ontdek de perfecte metgezel voor jouw fietsavonturen met Cortina.

BEKIJK HET ASSORTIMENT
CORTINA FIETSEN
Unsplash

ONTWORPEN EN GEMAAKT IN NEDERLAND

Cortina is een Nederlands fietsmerk. Het bedrijf werd opgericht in 1978 en heeft zijn hoofdkantoor in het Nederlandse plaatsje Zwolle. Cortina is een bekend en populair merk in Nederland en staat bekend om zijn trendy en kwalitatieve fietsen. Ze richten zich op verschillende typen fietsen, waaronder stadsfietsen, elektrische fietsen, transportfietsen en meer. De fietsen van Cortina zijn ontworpen met oog voor detail en comfort, waardoor ze populair zijn bij zowel dagelijkse fietsers als recreatieve fietsers.

Unsplash
Unsplash

TRANSPORT

Cortina Transport-modellen zijn stijlvolle en praktische fietsen die zijn ontworpen voor comfortabel en handig dagelijks gebruik. Deze fietsen staan bekend om hun unieke design, geïnspireerd op de traditionele transportfietsen die ooit veel werden gebruikt in Nederland.

CORTINA-FIETS UITTESTEN

Bent u nieuwsgierig naar welke Cortina-fiets bij u past? Kom snel langs bij Bike Totaal Nan en maak een testrit op een van onze demomodellen. Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk advies!

KOM LANGS
CORTINA-FIETS UITTESTEN
Unsplash

CORTINA-INSPIRATIE