Persoonlijke aandacht en vertrouwen
De hoogste kwaliteit
Professionele werkplaats
Ruim 60 jaar ervaring

Ons Team

Unsplash

Menno en Pieter

De 2 eigenaren van Bike Totaal Nan.
Al jaren vertrouwde gezichten bij Nan. Begonnen als monteur en langzaam ingegroeid in het bedrijf. Vanaf 2000 de zaak overgenomen en uitgegroeid naar deze prachtige winkel met totaal 17 medewerkers.

Unsplash

Frank

Frank is ons vaste man in de winkel. Altijd enthousiast en gek van fietsen. Wie door Frank geholpen wordt gaat met een lach op zijn gezicht de winkel uit.

Unsplash

Miranda

Miranda is een van onze enthousiaste dames in de winkel. Staat veel achter de balie voor alle inkomende reparaties maar helpt ook bij de aankoop van accessoires en fietsen.

Unsplash

Charlotte

Charlotte is ons vrolijke gezicht bij de receptie. Staat voor u klaar voor reparatie aannames en afgiftes maar verzorgt ook alle binnenkomende bestellingen.

Unsplash

Jeroen

Kom je voor een racefiets of ATB dan kom je voor Jeroen. Fanatiek fietser en gek van materiaal. Zit je met een probleem, Jeroen weet antwoord.

Unsplash

Berend

Berend is onze andere race en ATB monteur. Enthousiast fietser en schaatst op hoog niveau. Ook Berend weet alles van fietsen en materiaal.

Unsplash

René

René is al jaren een vast gezicht in onze werkplaats. Ook voor René is geen uitdaging te gek. Kom met een klus en René lost het op.

Unsplash

Eric

Ook Eric is een vaste steun in de werkplaats. De meeste nieuwe fietsen gaan door de handen van Eric. Heb je een speciale wens voor je e-bike, Eric lost het op.

Unsplash

Mouffac

Mouffac werkt al weer zo'n 10 jaar bij ons. Als vaste monteur in de werkplaats staat Mouffac voor ons klaar voor de kleinere klussen en de gebruikte fietsen.

Unsplash

Koos

Koos is via een omscholingstraject bij ons in dienst gekomen en met zijn technische achtergrond een goede waarde in de werkplaats.

Unsplash

Douwe

Douwe is onze nieuwe kracht in de werkplaats. Gek van fietsen en technisch goed onderlegd. In zijn vrije tijd heeft Douwe een prachtige oldtimer gerestaureerd.

Unsplash

Jeannette

De goedlachse Jeannette is onze assistent bedrijfsleidster. Met haar management kwaliteiten werkt Jeannette samen met Menno en Pieter aan de organisatie. Door dat zij zelf fanatiek fietser is kan ze je prima informeren over je aankoop.

Jits, Martijn en Piet

Jits, Martijn en Piet zijn onze zaterdag en vakantiehulpen.

Bep

Bep is onze huishoudelijk verzorgster

Ons team ontmoeten? Kom langs!