Persoonlijke aandacht en vertrouwen
De hoogste kwaliteit
Professionele werkplaats
Ruim 60 jaar ervaring

TENWAYS FIETSEN

Tenways is ons nieuwe lifestyle fietsenmerk. Hun strakke design onderscheidt zich van de reguliere modellen. Alle modellen zijn in onze winkel aanwezig.

Kom langs!
TENWAYS FIETSEN
Unsplash

Toegankelijke E-bikes van hoge kwaliteit

Het jonge fietsmerk Tenways heeft haar hoofdkantoor in Nederland en heeft als missie hoge kwaliteit e-bikes op een duurzame manier in de Europese markt te zetten, tegen een eerlijke betaalbare prijs. Tenwways is opgericht door een groep fietsliefhebbers en experts in de tweewielerbranche. Na een succesvolle crowdfunding in 2021 bedient Tenways inmiddels een wereldwijde gemeenschap van e-bikers.

Unsplash
Unsplash

Vakmanschap met minimalistisch design

Tenways fietsen staan bekend om hun minimalistische design met maximaal rijplezier. Dat weten het merk te bereiken door hoogwaardige onderdelen te gebruiken en slimme design keuzes te maken. Zo beschikt elk model binvoorbeeld over een onderhoudsarme Gates CDX Carbon aandrijfriem, een naadloos weggewerkte accu en een krachtsensor voor direct vermogen zonder vertraging. Elk individueel model heeft daarnaast weer specifieke kenmerken gericht op de gebruiker. Laat je adviseren in onze winkel welk model het beste past bij jouw gebruik en wensen. 

Tenways MODELLEN

(Enkele voorbeelden)

Unsplash

Tenways CGO800S

De CGO800S is ontworpen voor ultiem comfort. Met
zijn krachtige achterwielmotor en belt aandrijving heeft deze fiets
geweldige rijeigenschappen.

Unsplash

Tenways CGO600Pro

De CGO600Pro is een strak ontworpen fiets die licht en soepel rijdt. Een
heerlijke fiets voor in de stad of een fietstocht. Deze fiets is uit te
breiden met een achterdrager.

KOM LANGS OM ALLE MODELLEN TE BEKIJKEN

TENWAYS FIETS UITTESTEN

Bent je benieuwd of een Tenways e-bike iets voor jou is? Kom snel langs bij Bike Totaal Nan en maak een testrit op een van onze demomodellen. Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor jou klaar om je te voorzien van persoonlijk advies!

KOM LANGS
TENWAYS FIETS UITTESTEN
Unsplash

PREMIUM DEALER

Bike Totaal Nan is een erkend verkooppunt van het merk Tenways. Dit betekent dat je bij ons terecht kunt voor persoonlijk advies een een ruim aanbod aan e-bikes. Ons personeel staat voor jou klaar om zo samen de juiste Tenways voor je te vinden.

Unsplash

TENWAyS INSPIRATIE